Users FAQ

Wat is send to see?

Send to see is een app waarin jij en je vrienden jullie interesses delen voor merken en producten die jullie tof vinden. Jij wordt de personal influencer van je vrienden door ze te inspireren. Als bedankje voor het delen krijg je van het merk een korting of giveaway. 

Waarom send to see?

We worden overspoeld met advertenties waarin we niet geïnteresseerd zijn. Toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken of producten die bij ons passen. Send to see gelooft dat je vrienden je het beste kunnen adviseren in je nieuwe aankopen. Zij weten tenslotte het beste waar jij van houdt. Met send to see delen jij en je vrienden je enthousiasme over een merk of product en word je hiervoor bedankt met een korting of giveaway. 

Hoe krijg ik send to see aanbevelingen?

Je krijgt ze doorgestuurd van je eigen vrienden, je “personal influencers”. Zelf kun je in de app onder “Explore” een tijdlijn vinden met aanbevelingen die je vrienden eerder gedaan hebben. Dit zijn aanbevelingen die niet specifiek gericht zijn aan jou, maar die vrienden onderling hebben gedeeld en jij misschien wel interessant vindt.

Ook kun je aanbevelingen ontdekken in de (web)winkels die meedoen. Zij laten zien dat ze een send to see campagne hebben. Via hun link of QR-code krijg je de aanbeveling in je send to see app.

Hoe kan ik gebruik maken van een send to see aanbeveling?

Heb je van een vriend een aanbeveling ontvangen? Wil je er gebruik van maken dat kan pas nadat je deze hebt aanbevolen aan een andere vriend. Je bent zijn of haar personal influencer. Dit doe je door de aanbeveling door te sturen. Dit kan binnen de app of via WhatsApp. Nadat je de aanbeveling hebt doorgestuurd word je bedankt door het merk, wordt de giftcode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Waarom zie ik (bijna) geen aanbod in de app?

Jij krijgt veel onzinnige reclame prikkels binnen op een dag. Wij geloven niet dat jij zit te wachten op nog meer hiervan. Daarom krijg je binnen de send to see app alleen aanbevelingen van vrienden. Zij weten tenslotte het beste wat jij leuk vindt.

 

Ben jij benieuwd wat die ene vriend, die alles over eten weet, nu al deelt? Voeg hem toe en kijk in de explore pagina wat hij eerder heeft gedeeld met zijn vrienden.

Wat is de “Explore” functie in de app?

Bij “Explore” zie je een tijdlijn met aanbevelingen die je vrienden eerder gedaan hebben. Dit zijn aanbevelingen die niet specifiek gericht zijn aan jou, maar die vrienden onderling hebben gedeeld en die jij misschien toch de moeite waard vindt om te delen.

Wat voor soort aanbevelingen zijn er?

De aanbevelingen zijn van de meest uiteenlopende winkels. Van kledingmerken tot restaurants. Het zijn allemaal toffe producten van inspirerende merken!

Waar komt de naam “send to see” vandaan?

In de app staan de aanbevelingen, altijd samen met een incentive. Deze incentive kan bijvoorbeeld een korting of giveaway zijn. Om deze incentive te krijgen is een giftcode nodig. Deze giftcode is in eerste instantie niet te zien. Na het doorsturen van de aanbeveling wordt de giftcode zichtbaar, vandaar de naam send to see.

Hoe lang kan ik gebruik maken van de aanbevelingen?

In de omschrijving van iedere aanbeveling vind je de uiterlijke datum waarop je er gebruik van kan maken.

Wanneer is de Android versie van send to see te downloaden?

We zijn druk bezig met de Android versie. Wanneer deze te downloaden is, is nog niet bekend. Klik op de Google Play button en laat je e-mail adres achter. We geven je een seintje als het zover is.

Business FAQ

Waarom send to see?

Het enthousiasme van een echte vriend over een merk of product werkt aanstekelijk. Vrienden weten tenslotte het beste van elkaar wat zij leuk vinden. Send to see laat jouw fans hun persoonlijke aanbevelingen delen en geeft jullie de mogelijkheid je fans te bedanken met een mooie incentive. Direct marketing wordt vaak als vervelend ervaren, daarom bieden wij een sympathiek alternatief waarmee we gebruik maken van de kracht van persoonlijke aanbevelingen.

Hoe krijgen we met send to see meer klanten?

Om de send to see campagne te promoten zijn jullie bestaande fans nodig. Zij weten het beste wie van hun vrienden óók goed bij jullie merk past. De campagne begint dus bij mensen die nu al enthousiast zijn, hierdoor krijgt een persoonlijke aanbeveling van vriend tot vriend nog meer waarde. 

Na het aanmaken van een campagne krijgen jullie een unieke link. Plaats deze op jullie website, in de nieuwsbrief, op social media of waar dan ook. Fans komen via deze link uit bij jullie campagne in de send to see app en kunnen de aanbeveling vervolgens doorsturen. Op deze manier vergroot het netwerk met app-gebruikers waarin jullie campagne aanbevolen wordt.

Wat heeft send to see nodig om een campagne te kunnen beginnen?

Om een indruk te krijgen maken we graag een voorbeeld voor jullie. Deze kunnen we vervolgens gebruiken. Het enige dat we dan van jullie nodig hebben is een incentive (een giveaway of korting) en bijbehorende promotiecode.

Natuurlijk kunnen jullie ook zelf een campagne aanmaken. Via de volgende link is dit mogelijk: https://sendtosee.nl/aanbeveling-aanmaken. Hier staat wat er aan afbeelding(en) en tekst nodig is en kan het ge-upload worden.

Om de kwaliteit van de content in de app hoog te houden maakt send to see een selectie uit de retailers die zicht aanmelden. Neem voordat je begint met het bedenken van een campagne contact met ons op.

Wat kost een campagne via send to see?

Jullie kunnen vrijblijvend en kosteloos een campagne beginnen en uitproberen. Zo bekijken jullie zonder risico hoe dit verloopt. Na de proefperiode wordt een commissie gerekend. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Wat is de duur van een campagne via send to see?

Dit bepalen jullie zelf. We raden aan om een campagne minimaal een maand te laten duren. Het heeft soms tijd nodig voordat jullie aanbeveling rondgaat in een groot send to see netwerk.

De Android versie van send to see is nog niet beschikbaar, kunnen Android-gebruikers wel gebruik maken van de aanbevelingen?

De app is te downloaden op de iPhone. We werken er hard aan om de Android versie online te krijgen. Natuurlijk kunnen Android gebruikers óók eenvoudig gebruik maken van de aanbevelingen. Klik hier om te kijken hoe dit werkt. 

Hoe kan ik iets wijzigen in mijn campagne?